Project is supported by Ukrainian Water Society “WaterNet”

Google приєднався до вирішення світових водних проблем [translations pending]

Google, найвідоміший у світі інтернет-сервіс, який забезпечує всіх практично невичерпними інформаційними можливостями, виділив 5 мільйонів доларів для інвестування проектів громадської організації Charity:Water. Надані корпорацією кошти будуть спрямовані на моніторинг роботи водоочисних систем, встановлених Charity:Water у всьому світі.

Організація, робота якої почалася з будівництва шести колодязів у таборах для біженців в Уганді, тепер фінансує близько 7 000 проектів у 20 країнах, які забезпечують якісною водою близько 2,5 мільйонів людей.

Charity:Water уже співпрацювала з Google протягом останніх шести років, активно використовуючи Google Map для географічного картування своїх проектів. Цього разу кошти, виділені корпорацією, будуть витрачені на покупку і встановлення сенсорного обладнання для моніторингу в координатах реального часу роботи систем очищення води. Крім того, частину коштів з фонду Google Charity:Water виділить для підготовки місцевих спеціалістів, задача яких полягатиме у своєчасному усуненні проблем в роботі водоочисного обладнання. Це дозволить не лише підвищити рівень забезпечення населення якісною водою, але й вирішити ще одну важливу соціальну проблему цільових регіонів – створити нові робочі місця і умови для розвитку малого бізнесу на місцях.

E-mail
Пароль
E-mail
Пароль

*
E-Mail*
Телефон
*
Телефон
Пароль
Повтор пароля
E-mail

Заполните форму, оператор свяжется с Вами и подберет наиболее удобное время и способ передачи пробы воды в лабораторию для анализа.

Ф.И.О.
Телефон
Город
Улица
Дом